Header card machines

Voor veel producten, zoals worsten, sauzen, soep en snoep worden tegenwoordig flexibele verpakkingen gebruikt. Dikwijls worden deze producten aan de bovenzijde van een kopkaart voorzien. Deze kopkaart kan product informatie bevatten, het product een bepaalde uitstraling geven, maar ook met een euro-lock uitgerust worden zodat de producten opgehangen kunnen worden. Als er meerdere product variaties verpakt moeten worden is een bijkomend voordeel dat er met één basis verpakking gewerkt kan worden en met verschillende kopkaarten. Dit is goedkoper en makkelijker te veranderen. Een kop kaart maakt het onderscheid in het schap!

Het bevestigen van de kopkaart gebeurt vaak nog handmatig. Daarbij komt dat nieten vaak niet mogelijk is omdat het product of de verpakking dan zou kunnen beschadigen. Een arbeidsintensieve klus dus!

Met onze Semi Automatische machine hebben wij een oplossing voor het verlijmen van de kopkaarten. Met deze machine kan het aantal operators terug gebracht worden en de capaciteit verhoogd, terwijl producten niet beschadigen en de verpakkingen een uniforme uitstraling hebben!

Contact