Kartonneermachines

De kartonneermachines van T.Freemantle worden toegepast bij het verpakken van zowel levensmiddelen als non-food producten. Of u nu op zoek bent naar een machine om alleen dozen te sluiten of naar een geautomatiseerde oplossing voor het opzetten, vullen en sluiten van dozen, wij hebben machines voor vele toepassingen. De machines zijn eenvoudig, robuust en goed schoon te maken.

Two flap sealer

De kartonneermachines van T.Freemantle worden toegepast bij het verpakken van zowel levensmiddelen als non-food producten. Of u nu opzoek bent naar een machine om alleen dozen te sluiten of naar een geautomatiseerde oplossing voor het opzetten, vullen en sluiten van dozen, wij hebben machines voor vele toepassingen. De machines zijn eenvoudig, robuust en goed schoon te maken.

Continuous Two Flap Sealer

De gevulde doos wordt handmatig in de invoer van de machine geplaatst. Die wordt automatisch meegenomen, gelijmd, gevouwen, gesloten en tenslotte uitgeworpen. Deze machine kan tot 60 doosjes per minuut verwerken.

Semi automatic End Load Cartoner

Na een signaal van de operator plaatst de machine een platte, voorgelijmde doos op de band, waarbij deze opgezet wordt. De producten, die parallel langs de invoer bewegen, kunnen nu handmatig in de geopende doosjes geschoven worden.
De flap wordt hierna automatisch gevouwen, gelijmd en gesloten.
Deze machine kan tot 80 doosjes per minuut verwerken.

Automatic End Load Cartoner

Het te verpakken product wordt ofwel handmatig, ofwel automatisch in de invoer van de machine gebracht. Als de machine het product detecteert,  wordt er een platte, voorgelijmde doos geselecteerd en opgezet, waarna het product in de doos geschoven wordt. De flappen worden automatisch gevouwen, gelijmd, en gesloten. Afhankelijk van de machine kan er een capaciteit gehaald worden tot 200 doosjes/minuut.

Semi Automatische Kartonneermachine

Two Flap Sealer Kartonneermachine

Contact