De levensmiddelenindustrie draait op maximale capaciteit door de extreem grote vraag naar producten. Fuji Packaging Benelux staat klaar voor de producenten van voedingsmiddelen en alle klanten, die producten produceren die bijdragen aan het bestrijden van het coronavirus. Mochten er storingen zijn die de productie stagneren, zullen onze monteurs klaarstaan om u te helpen.

Capaciteit monteurs

Door de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, kan het zijn dat er helaas minder monteurs beschikbaar komen. Op dit moment zetten wij alle capaciteit in om ondersteuning te verlenen bij calamiteiten. Dit betekent dat er op dit moment wel hulp is bij storingen en reparaties, maar dat wij voor regulier onderhoud helaas op een nader te bepalen tijdstip langskomen. Ook kan onze service iets langer duren dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Onze maatregelen

Onze monteurs houden zich aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Bij verkoudheidsklachten en/of koorts, blijven ze thuis. Mochten onze monteurs langskomen, wordt er vooraf contact met u opgenomen om na te gaan of u als klant geen klachten heeft en er geen contact is geweest met een persoon die besmet is met COVID-19. Deze maatregelen doen wij voor uw en onze veiligheid. Hierbij zijn wij gezamenlijk verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving.
Heeft u vragen over een geplande afspraak? Of heeft u een storing aan uw machine? Bel dan naar tel. 0320 266 120 of mail naar td@fuji-packaging.nl