Fuji Flowpackers

Heeft u een nieuwe machine nodig of hulp bij het uitwerken van een verpakkingsproces? Wij bespreken graag de mogelijkheden om te komen tot de perfecte verpakking en de beste oplossing.

Alpha 8 Horizontale flowpacker: Game changing machines

Wij introduceren de allernieuwste Fuji flowpacker, Alpha 8!
Deze flowwrapper is gebouwd met de meest vooruitstrevende technieken. Fuji nam een paar belangrijke punten in acht bij het ontwikkelen van de flowpacker: kwaliteit, gebruiksgemak en rendement.
De vernieuwde flowpacker is nu zo gebruiksvriendelijk, onderhoudsvrij en stabiel dat we gerust mogen zeggen dat de flowwrapper een gamechanger is!

 • Kwaliteit
  Fuji heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. En daarmee bedoelen we zowel de kwaliteit van de uiteindelijke flowpackverpakking als ook de kwaliteit van de machine.
 • Gebruiksgemak
  Kenmerkend voor Fuji: snelle productwissel en makkelijk te bedienen. Ook is bij de ontwikkeling van de flowpacker Alpha 8 veel aandacht besteed aan het voorkomen van menselijke fouten.
 • Rendement
  De opbrengt van de verpakkingsmachine moet hoger zijn dan de kosten die worden gemaakt. Het rendement is verbeterd: minder onderhoud, minimale stilstand, maximale output.

Hieronder hebben wij een onderverdeling gemaakt tussen de 2 uitvoeringen:

 • Een Boxmotion uitvoering is een flowwrapmachine die uitermate geschikt is om gasverpakkingen te maken.
 • De Rotary uitvoering is een flowwrapmachine die gebouwd is op snelheid.

Wat voor verpakkingen wilt u?