Kartonneermachines

De kartonneermachines van T.Freemantle worden toegepast bij het verpakken van zowel levensmiddelen als non-food producten. De range kartonneermachines bevat handmatige, maar ook volledig automatische machines en verschillende oplossingen daar tussenin. De machines zijn eenvoudig, robuust en goed schoon te maken.

Two flap sealer

Dit instapmodel wordt gebruikt voor het lijmen en sealen van handmatig gevulde dozen. De machine levert consistent gesloten dozen, met minimaal lijm gebruik.
Deze machine is geschikt voor een groot bereik aan doos formaten en stijlen en wordt zowel in de food als in de non-food toegepast.

Continuous Two Flap Sealer

Deze flexibele kartonneermachine wordt ingezet voor het automatisch aanbrengen van lijm en het automatisch sluiten van handmatig gevulde dozen. De machine is eenvoudig om te stellen naar andere formaten.

Semi Automatic End Load Cartoner

Na een signaal van de operator wordt er een voorgelijmde doos in de machine geplaatst, die daarbij geopend wordt. De producten, die parallel langs de invoer bewegen, kunnen nu handmatig in de geopende doosjes geschoven worden. De flap wordt hierna automatisch gevouwen, gelijmd en gesloten. Deze machine kan tot 80 doosjes per minuut verwerken. Deze machine is een mooie mix tussen automatiseren en flexibiliteit.

Automatic End Load Cartoner

Door het toepassing van één van de standaard automatische kartonneermachines kan de lijn-efficiëntie verhoogt worden en het aantal operators verminderd. Deze kartonneermachines, gekoppeld aan één van de invoer-systemen, zorgt voor het volledig automatiseren van de invoer van de verschillende type producten in de machine. Vervolgens worden de producten volledig automatisch verpakt.

Semi Automatische Kartonneermachine

Two Flap Sealer Kartonneermachine

Contact