Wie zijn wij?

FUJI Packaging Benelux is gespecialiseerd in het ontwikkelen van verpakkingslijnen voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Vanuit ons pand in Lelystad ontvangen en begeleiden wij onze klanten tijdens het hele proces vanaf het eerste gesprek, tijdens de ontwikkeling en bouw tot en met het plaatsen, onderhouden en service op locatie van hun verpakkingslijn. Dit doen wij met een klein team van professionals, 30 medewerkers, en met de opgedane kennis gedurende ruim 40 jaar. Continu zijn wij bezig met het verbeteren van de verpakkingsmachines naar de nieuwste technologische inzichten.

In verband met uitbreiding van onze technische dienst verpakkingsmachines zijn wij voor de lange termijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Servicetechnicus Buitendienst

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het plegen van onderhoud aan de door ons in de markt geplaatste verpakkingsmachines en inspectieapparatuur. Naast deze zaken hoort ook het bedenken en monteren van speciale aanpassingen met betrekking tot deze apparatuur tot de taken. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. Omdat onze klanten ook in het buitenland (b.v. België) zitten zal je dus ook met enige regelmaat naar het buitenland moeten. Daarnaast ben je flexibel ten aanzien van het aantal te werken uren, geen dag is hetzelfde.

Omdat wij met onze producten toonaangevend zijn, worden er hoge eisen aan ons en onze medewerkers gesteld op het gebied van productkennis, kwaliteit en communicatie. De klantgerichtheid, kwaliteit en vakmanschap tezamen met een professionele aanpak, zijn de basis van het succes van onze firma.

 

Wie ben jij?

• Je hebt een technische opleiding op MBO3/4 niveau afgerond zoals mechatronica, met de voorkeur naar werktuigbouw.

• Werkervaring in een vergelijkbare branche (pre)

• Je bent zelfstandig en je hebt probleemoplossend vermogen

• Je bent flexibel en bereid om te reizen binnen de Benelux.

• Je bent in het bezit van rijbewijs B

• Je bent fulltime beschikbaar

 

Wat bieden wij:

• Een informele maar professionele organisatie met korte communicatielijnen en veel eigen verantwoordelijkheid

• Een veelzijdige en uitdagende functie van 40 uur per week binnen een klein team in een prettige werkomgeving en een goede werksfeer

• Een aanstelling voor in eerste instantie 1 jaar; het streven is om een langdurige relatie met onze medewerkers op te bouwen.

• Een marktconform salaris volgens inschaling in schaal 5 van de cao Metaal en Techniek (min. € 2.356,79 en max. € 2.761,42) Inschaling zal op basis van kennis en ervaring zijn.

• Een goed pakket primaire en secundaire voorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, 24 vakantie dagen, 13 ATV dagen, eindejaarsuitkering (vast deel en een variabel deel)

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Dan zien wij graag jouw motivatie en je CV tegemoet. Deze kun je mailen naar: hrm@fuji-packaging.nl

Heb je nog vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Manuel de Vries via e-mail M.deVries@fuji-packaging.nl of via telefoon: +31 (0)6 – 52 61 63 96

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.